Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

dijous, 17 de juliol del 2014

ESTIU 2014: Marxem a... INDOXINA!

Un any més plantats davant el mapamundi, amb la difícil decisió d'escollir un destí, o més ben dit, escollir quins es queden un any més a la llista de pendents, i quin és l'afortunat que passarà a la nostre lleixa d'àlbums de fotos, i records per sempre més.

Aquest any però, la decisió era una mica diferent, aquest any a part d'escollir viatge, escollíem lluna de mel. I encara que sembli una tonteria, aquesta paraula porta connotacions d'un viatge més especial que la resta, pel moment personal que simbolitza.

Per nosaltres no ha estat fàcil acabar decidint destí, ja que n'hi ha hagut 3 o 4 que entraven al sorteig com a opcions destacades. Hem fet molts números, buscat mil combinacions, vols, alternatives, però algunes d'aquestes opcions han hagut de sortir directament del sorteig  ja que no hem estat capaços de fer baixar el pressupost fins a un punt que consideréssim raonable, i és que hi ha destins realment caríssims!

Així que tornada a començar. Tornem a fer llista de destins, rutes, pressupostos... i una idea comença a perfilar-se... és un destí que sempre havia estat en el top 10 de la nostre llista, un d'aquells destins que personalment saps que has de visitar sí o sí una vegada a la vida, que els teus ulls no poden perdre's contemplar-lo, però que fins ara sempre havia quedat en segon terme. No és un destí habitual, ni que molta gent tingui a la seva llista d'imprescindibles, i molt menys com a lluna de mel, però el fet de disposar de un mes sencer de vacances, ens permetia recorre'l amb calma i tranquil·litat com es mereix. És un destí que tothom que sentim que hi ha estat l'ha fascinat, i a nosaltres ens fa molta il·lusió!

Així doncs, la nostre lluna de mel serà al sud-est asiàtic, el que anomenen INDOXINA: VIETNAM - CAMBODJA - TAILANDIA!

(La resta de possibles destins es queden al calaix un any més, esperant la seva oportunitat!)

I amb el destí decidit, al març fèiem "clic" a confirmar la reserva dels vols que ens portaran de tornada cap a Àsia dos anys després de la nostre visita a aquest continent, en el nostre viatge a Indonèsia.


Disposarem de 5 setmanes per recórrer aquesta part del planeta! Que tot i que sembli molt temps, se'ns queden curtes per tot el que volem veure!

Aterrarem a la capital de Vietnam, Hanoi, i recorrerem per terra tot el país de nord a sud durant dues setmanes. Després arribarem a Camboja a través del riu Mekong, on estarem dues setmanetes més, i farem una ruta al voltant del llac Tonle Sap, amb visites tan especials i esperades per nosaltres com els increïbles temples de Angkor, fins arribar a les selves de l'oest del país, des d'on finalment saltarem a Tailandia per passar uns dies de relax a la illa de Koh Chang, des d'on arribarem a Bangkok per agafar l'avió de tornada a casa.


          Dia 0: Avió Barcelona - Hanoi
          Dia 1: Hanoi
          Dia 2: Tam Coc
          Dies 3 i 4: Sapa
          Dies 5, 6 i 7: Badia de Halong
          Dia 8: Hue
          Dia 9: Hoi An
          Dia 10: Platja An Bang. Hoi An
          Dia 11: Últim dia a Hoi An
          Dies 12 i 13: Nah Trang
          Dia 14: Saigón i Túnels de Cu Chi
          Dies 15 i 16: Delta del Mekong
          Dia 17: Phnom Penh
          Dies 18 i 19: Siem Real, Temples Roluos i Beng Mealea
          Dia 20: Temples d'Angkor, recorregut llarg
          Dia 21: Angkor Wat, Angkor Thom i Bayon
          Dia 22: Battambang
          Dia 23: Battambang. La Cambodja rural.
          Dia 24: Phnom Penh i S-21
          Dia 25: Selves de Koh Kong
          Dia 26: Cascades del Riu Tatai
          Dia 27: Selves de Koh Kong
          Dia 28: Arribada a Tailandia
          Dia 29 i 30: Illa de Koh Chang
          Dia 31: Bangkok
          Dia 32: Tornada a casa

Tot plegat seran 5 setmanes d'un ritme frenètic de viatge, en el que hem posat moltes il·lusions, i que serà la nostre gran recompensa després de mesos de preparatius i nervis, i que vindrà precedit per un dia molt important per a nosaltres, que esperem que sigui molt especial.

Així doncs, escalfem motors per a passar un gran dia amb els nostres amics i família, i després posar rumb a terres asiàtiques, dos anys després que ens fascinessin per primera vegada en el nostre viatge a Indonèsia!  

Marta i Jordi, preparant casament i INDOXINA TOUR 2014!


3 comentaris:

  1. Marranus... Això és per comenár a fer-nos enveja?? ¬¬

    ResponElimina
    Respostes
    1. Només una miqueta... jejej només és a nivell informatiu per si ens extraviem per allà hi ens heu de venir a buscar... que sapigueu on som!!! jejeje

      Elimina
  2. Quines ganes ja de tot...............................................

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...