Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

dimecres, 2 de març del 2016

Cap d'any 2015-2016 a.... FILIPINES!

Arriba un moment que fer anys no fa aquella il·lusió de quan ets petit i esperes els regals, i et sents una mica més gran i amb capacitat per fer "coses de gran"... ara ja no és així, cada cop costa més cambiar de número... i encara més si es canvia de desena! i aquest era el meu cas, cambiava el 2 pel 3... sembla que això va de debó!

Fer 30 anys no és algo que agradi a gaire ningú, alguns o porten pitjor, altres millor, però sembla que en general això del canvi de número no agrada. Però aquesta vegada, el sabor amarg de canviar de desena, es va endolcir ràpidament, ja que el 3 va venir acompanyat d'un regal sorpresa que no m'esperava de cap manera...

Uns bitllets per anar a passar el cap d'any a FILIPINES!!!

Fins feia pocs dies creia que passariem el cap d'any en alguna ciutat d'Europa com haviem fet els últims anys, esquiant uns dies, o en alguna casa rural pel Pirineu, i ara resulta que de cop i volta... Marxem a passar el cap d'any a Filipines! La meva cara de sorpresa quan vaig veure la caixeta que contenia un avió de joguina i un paquet de Filipinos, debia ser tot un poema! Fins que el meu cap va reaccionar i vaig entndre què volia dir, van passar uns segons llarguíssims, i encara em costaria uns dies més fer-me'n a la idea!

En resum, que marxem a Filipines a passar el cap d'any! Amb poc més de tres setmanes per a preparar-ho tot! Amb lo que m'agrada a mi preparar els viatges amb molt de temps (i quan dic molt és moooolt!), i ara el temps s'em tira a sobre, quantes coses per mirar, informar-me i planificar en només tres setmanes!!


I després de començar una busca frenètica i ràpida d'informació, sembla que la ruta es va perfilant. Amb només dues semanetes no ens donarà temps a veure molta cosa, ja que Filipines té més de 7.000 illes, i els trasllats entre elles no sempre són fàcils, així que ens centrarem en només 3 illes de les més conegudes, per poder anar una mica més traquils.

Així doncs, la ruta serà algo semblant a això:

          Dia 0: Vol Barcelona - Manila
          Dia 1: Vol Manila - Tagbilaran (Illa de Bohol).
          Dia 2: BOHOL: Alona Beach, Chocolat Hills, i Tarsiers Fundation
          Dia 3: Trasllat en ferry a la Illa de Siquijor
          Dia 4: SIQUIJOR
          Dia 5: SIQUIJOR
          Dia 6: Trasllat en ferry a Oslob
          Dia 7: Snorkel amb el Tauró Balena, i vol Cebú - El Nido.
          Dia 8: EL NIDO: Tou A
          Dia 9: EL NIDO: Platja de Las Cabanas
          Dia 10: EL NIDO: Platja de Nacpan
          Dia 11: EL NIDO: submarinisme
          Dia 12: Vol El Nido - Manila
          Dia 13: Tornada a casa

Apa doncs, som-hi, Filipines ens espera!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...