Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

dijous, 26 de desembre del 2013

Cap d'any a Baviera i Alta Àustria

Arriben les festes de Nadal, i amb elles com cada any els torrons, neules, grans dinars en família, i beure una mica més que de costum. Però aquest any hi haurà alguna cosa una mica diferent, per primera vegada hem decidit passar el Cap d'Any fora, lluny d'amics i família, només nosaltres i el que la nostre petita escapada ens pugui deparar.

Aquest any passem el Cap d'Any a Baviera i Alta Àustria!!

Vam tenir clar ja des de fa temps que aquest any ho faríem diferent, el problema era decidir on. Vam estar pensant moltes possibilitats, més llunyanes, fora d'Europa, i més properes... però finalment i casi per casualitat, vam descobrir un viatge que ni coneixíem, la "Ruta Romàntica" de Baviera. El nom sonava prometedor, i indagant una mica més sobre que podiem veure-hi, ens oferia un Cap d'Any nevat, per poblets medievals encantadors, amb les típiques decoracions de nadal molt cuidades, i l'encant dels mercats de nadal, el vi calent i un 31 de desembre amb focs artificials. Així doncs, no calia mirar gaire més, destí decidit, Baviera i Alta Àustria!!

Aquesta petita escapada serà de 7 dies, des del 27 de desembre al 4 de gener. Aterrarem i marxarem des de  Munich, on llogarem a l'aeroport mateix un cotxe que ens permetrà fer tota la ruta. Els primers dies resseguirem la "Ruta Romàntica" per Baviera, que ens portarà des de Rothhenburg fins a Fussen, on visitarem el que anomenen el "Castelll del Rei Boig".


Després de 3 dies per Baviera, travessarem a Àustria, per poder celebrar el Cap d'Any a la ciutat de Salzburg, i en els dies següents visitar la zona dels llacs i la bonica població de Hallstatt. Finalment acabarem visitant la ciutat de Munich, on agafarem l'avió de tornada a casa.



Ara només ens cal agafar els jerseis més gruixuts que tenim a l'armari, guants, bufanda... i cap a passar el Cap d'Any a Salzburg!!

Bon inici d'any a tots! Nosaltres ens n'anem de Cap d'Any a la ciutat de Mozart!

Fins l'any vinent!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...