Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

dimecres, 29 d’agost del 2012

Tot lo bo s'acaba... tornem a casa!

Bona nit per última vegada des de terres indonesies!

Aquesta ja és la nostre última nit a la bonica illa de Gili Trawangan, el nostre petit paradís durant 4 dies, i que trobarem a faltar molt!

Aquests dos últims dies no hi ha massa a explicar, igual que els dos primers, menjar molt, dormir molt, nedar molt, veure molts peixets de colors, i no fer gaire res més! Un bon final de viatge després de l'estrès que portàvem al principi del viatge!


I quina millor manera per acabar el viatge per en Laro que poder veure el Barca-Madrid! Ja s'ha preocupat de saber a quina cadena el feien, i cridar el paio de recepció perquè li programés la tele per veure-ho des de l'habitació! Hi ha coses que fins i tot en el paradís no es poden perdre! I la Marta ja s'ho rumiarà si el mira o no, ja s'han de tenir ganes per llevar-se a les 4h de la matinada!!!


Moltes gràcies a tots els que ens heu escrit, ens ha fet molta il·lusió llegir-ho des de tant lluny! Tot i que ens ho hem passat molt bé, ja us trobem una mica a faltar, perquè negar-ho!


Petons a tots, i ara ja sí, fins molt aviat!

Marta i Jordi, última nit a Gili Trawangan.

5 comentaris:

  1. Guapos, m'ha encantat anar llegint les vostres aventures! Ha estat molt emocionant! Tb tenim ganes de veure-us i de veure aquestes fantàstiques fotos! Molts petons!
    Eli

    ResponElimina
  2. nosaltrem tmb tenim ganes d veureus ja!!

    ResponElimina
  3. Guapaaaa
    Molt xulo el teu blog! Quins records i ja estic tan ficada a la vida real que sembla que fa molt que hi vaig anar....
    ja tinc ganes d'una altre escapada!
    a veure si ens veiem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bunica!!
      Que tal? Com esteu?? Quina ilu que hagis escrit! Això de tornar a aterra a la vida real, la feina i la monotonia és molt dur!! Nosaltres des de que vam arribar que ja li donem voltes al cap del pròxim destí... però encara haurem d'esperar una mica, aquet any no tenim més vacances!!

      A veure si ens veiem aviat, fem un sopar i xerrem una bona estona, d'Indonesia, Borneo, els sucs de maduixa, i el que faci falta!!

      Petons a tots dos i fins aviat!!!!

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...