Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

dilluns, 27 d’agost del 2012

Dies 14 i 15: Gili Trawangan

Ens llevem a les 6,30h, ja que a les 7 ens passen a buscar per anar cap al port, i agafar el fast ferry cap a Gili!

Fem 1 horeta de carretera, en una furgoneta amb altres turistes, servei de la mateixa companyia de ferries que et passa a buscar per l'hotel. Només d'arribar al port i fer cua per comprar els bitllets, tenim davant tot un grup d'australiants que a les 8h del matí ja estan borratxos, bebent cerveses sense parar, maleducats, que s'en riuen de les pobres venedores indonesies, i no paren de cridar... quin viatjet ens espera. Ja haviem sentit dir que les Gili són el paradís de les borratxeres australianes, que hi ha molta festa, droga, platja i mes festa... nosaltres només volem relax!

El ferry surt a les 9,30h. Més que un ferry és una petita barqueta, més petita que les golondrines de Barcelona, que a darrera porta 4 motors. Allo comença a agafar velocitat, i anem saltant per les onades. Alguns dels guiris borratxos que estaven a dalt la coberta fumant, han de baixar ràpid al cap d'una estona, ja que les onades son tan grans que els han deixat xops, i es perillós. Finalment després de 2,5h, i després de parar a Lombok i Gili Air, arribem al nostre desti, Gili Trawangan!

Es tracta de tres illes molt petites que estan tocant la costa de l'illa de Lombok, són: Gili Air, Gili Meno i Gili Trawangan.


El nostre hotel es diu Alam Gili, i està a la part nord de l'illa, la zona més tranquil.la. Tots els hotels, restaurants i la festa es concentra a la part sud-est.

Per arribar fins l'hotel hem d'agafar un cidomo, una espècie de carro tirat per un caball, que entre els sots del cami i la sorra de platja, acabem ben "xarbotats". En aquestes tres illes no hi ha cap vehicle de motor, l'única manera de desplaçar-se és amb aquests cidomos, o amb bicicleta, que pots llogar als hotels, però poc aconsellable, ja que els camins son de sorra de platja, i passes més estona caminant amb la bici al costat, que sobre la bici.

L'hotelet es super xulu! Amb cabanyetes de fusta, una habitació espaiosa amb lavabo exterior, rollo paradís, i una terrassa només per nosaltres sols, mes gran que el nostre pis, amb un matalàs per fer les migdiades! Els esmorzars són de campionat, si els de Bali estaven bé, aquest son increibles. De primer bol de fruita amb batut de fruites tropicals, de segon truita o ous remenats amb pa, i després torrades amb malmelada i mantega i cafè o tè! Ufffff.... amb això si que carregueram piles!


L'hotel també te un restaurant que està molt bé, sobre la sorra de la platja. Per fer snorkel aquesta és de les millors zones. Avui hem vist un munt de peixos tropicals, de mil colors, encara que cap Nemo ni cap tortuga, però tot vindra, encara ens queden 2 dies!

A la tarda la marea baixa molt, i la nostre platja de l'hotel es converteix en un camp de pedres i coralls morts... així que ens dediquem a llegir, buscar altres platges, o avui hem donat la volta caminant a la illa, que es tarda unes 2 horetes.

Resumint, els nostre dia a dia es basa en menjar, pendre el sol, fer snorkel i mirar peixos tropicals, menjar més, parar més el sol, llegir, fer coctails, i poca cosa més...

Us deixem un resum dels dies a Gili Trawangan en fotos!




Marta i Jordi des de Gili Trawangan.

8 comentaris:

  1. Kina enveja k feu marranos!! Això és el paradís! Cada dia em conecto per veure k feu, i em sento ben pringada! jejejeje kuan ens ensenyeu les fotos potser m'agafa una depressió....

    Però mai pot faltar el barça!! S'han de notar les arrels!! jejejeje

    Vosaltres seguiu buscant en Nemo, a veure si el trobeu.
    I recordeu:
    P.Sherman, calle Wallaby, 42, Sidney!! jejejej

    ResponElimina
  2. Per cert, ja se k els vostres peixicus no son tan makus, pro k sapigueu k segueixen tots vius!! jeje

    ResponElimina
  3. Hola guapissims, això son vacances, i el demés son trons. A mi també em passa com a la Maria, com més us llegeixo, més pringada em sento, de totes maneres ens en alegrem moltissim per vosaltres.
    Acabeu de disfrutar-ho i descanseu molt, que crec que estat un viatge força cansat.
    Molts petons, i fins d'aquí a tres dies, que ens morim de ganes de veure-us

    ResponElimina
  4. Hola!! Això si que és carregar piles i tot lo altre tonteries!
    Jo crec que tothom s´adhereix a la Maria i ja ens pensarem si volem veure totes les fotos... ;-)
    Fins ben aviat!

    ResponElimina
  5. Hola guapos!!! Quin viatge!!! es una passada, i la publicació dues passades!!!. Estem molt contentes que tot os vaigi tant bé. Os diría que disfruteu tant com pugueu, però no cal. Je..Je.. Un petonas molt fort!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Que tal parelleta?!!!
    Ja veiem que us ho esteu passant molt bé no?
    Anem seguint tot el viatge pas a pas i sembla genial.
    Laromaineeee no mengis gaire que despres no estaràs preparat pel torneig de pàdel que organitzen a l'hotel jajaja.(Albert)
    Les fotos són molt guapes, inclus les subaquatiques es veuen molt bé.
    Molts records i ja esperem les fotos a la tornada!!!

    ResponElimina
  7. Manel 'sr.home' Galicia28 d’agost del 2012, a les 16:58

    Avui que tothom escriu, jo també m'hi apunto.
    Es un 'lujo' que quan tens a la gent que estimes de viatge i ja la comences a anyorar, tenir tanta informació i de primera mà.
    Em fà molt feliç que us ho passeu tant bé.
    Estic segur que haurem de fer convinències a una casa de colònies per poder veure (o pair)(o patir) les fotos. Ui quina por !!!.

    Un petonàs ben gross als dos

    ResponElimina
  8. Hola a tothom!!!

    Avui ja es el nostre ulti, dia al paradis! Dema comensem marato de vols i hores d'aeroports.... quin pal! Tot el relax d'aquests dies marxara entre avio i avio!

    Gracies a tots per escriure! Ens ha fet moltissima ilusio i tambe us trobem a faltar!

    PD: En Laro diu que s'aixecara avui tambe a les 4h de la matinada per veure el Barca-Madrid, pero avui tenim tele a l'habitacio i la donen per obert!

    Petons, i ja us trobem a faltar a tots!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...