Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

divendres, 24 d’agost del 2012

Dia 12: Nord de Bali

Selamat malam!

Aquests dies estan siguent agotadors, mira que dormim hores, pero estem molt cansats de tant voltar. Sort que d'aqui poc ja estarem parant el sol sota un cocotero, amb un coctel fresquet a la ma.

Ahir a la nit, en Laro, fent pena als de la recepcio, va aconseguir que li posessin una tele alla al costat de recepcio, per poder anar a veure el partit del Barca-Madrid. Aixi que aquesta nit, a la 4h de la matinada s'ha posat el despertador, i cap a recepcio falta gent. Evidentment jo m'he quedat dormint, i ell solet amb el paio de la recepcio que tambe li agrada el Barca, alla mirant el partit tots dos ben monos!! I despres cap al llit altre cop, amb la satisfeccio d'haver guanyat!


Ens hem llevat a les 8h com sempre. Super esmorzar a la nostre terrasseta privada, i ja teniem en Dewa a la porta.

Avui ens tocava visitar la part nord de l'illa. La primera parada ha estat en un mirador per veure els dos llacs bessons, el Buyan i el Tamblingan. Dos llacs que estan de costat, i que només els separen uns 50 metres de selva.


Després d'això, i seguint la mateixa carretera muntanya avall, hem arribat al poble de Munduk, on hi ha una cascada, de 30 metres de caiguda. Per arribar a la sacada hem hagut de fer uns 20 minuts de caminada muntanya avall, que després a la tornada s'ha convertit en muntanya amunt, sota un sol de justicia, com ha costat! La cascada molt bonica, però tampoc res espectacular, ara si t'hi acostaves gaire, et deixava ben xop, que amb aquesta calor ja ens ha anat prou be!


Hem seguit direccio el poble de Bedugul, on hi ha un dels mercats de fruites tropicals i especies mes importants de la illa. Ja casi era hora de dinar, pero avui li hem dit an Dewa que avui no voliem anar al tipic buffet de turistes com els ultims dies, sempre acabem massa farts de menjar, i a part es molt car pel que son els preus d'aqui. Aixi que alla en el mercat mateix hem anat en un warung, son llocs de menjar al carrer, on tenen un petit fogonet, quatre cadires i una taula, i apa, a menjar el que hi hagi. Hem menjat una sopa amb verdures i xai, uns pinxos de porc, i arros blanc (que no falti l'arros!). Realment no estava massa bo, pero ja ha servit per omplir l'estomag per 3 euros cadascu.


Despres de "dinar" hem donat una volta pel mercat. Aqui son super pesats, et criden, no et deixen mirar tranquil, i casi t'estiren del bras perque entris... quin agobio!

Despres d'aixo, hem anat a veure un dels temples mes bonics de Bali, i el que surt a moltes fotos, el Pura Ulun Danu Bratanun, o el que ells anomenen temple del llac. En honor a la deesa Dewi Danu. Es un dels temples mes ben cuidats que hem vist, ja que aqui son una mica marranets... el lloc es molt maco, tot i que el temple es petit, i te una jardins molt ben cuidats on moltes families d'aqui van a passar el dia amb els seus fills.



Ja a mitja tarda, quan sortíem del temple, teniem prevista la visita a un altre poble i a unes piscines termals, però li hem dit an Dewa que passàvem, i que preferíem tornar a Ubud i veure el mercat. El mercat ha sigut molt i molt agobiant, tot ple de gent, dones que et cridaven, souvenirs rollo Lloret de Mar, turistes.... uffff! Així que hem passat, i aquí estem!

Ara ens toca una bona dutxa, i avui anirem a sopar a un restaurant que es diu Cafe Lotus, que segons diuen es un dels millors de Ubud, amb vistes a un petit temple il·luminat i un estany de nanúfars.

Actualització posterior: 

Realment el Cafè Lotus és un restaurant molt recomanable si s'està per Ubud. Els preus poden ser més cars que a d'altres restaurants de la zona, però la diferència no és tan exagerada, i si es vigila una mica, és perfectament assumible.

El menjar és molt bo, i les vistes a l'estany de nanúfars i al temple són molt boniques per a tenir un sopar tranquil i romàntic! A nosaltres ens va agradar moltíssim! A més quan acabes de sopar pots anar a donar un vol pel petit temple, i el caminet de l'estany.



Fins demà!

Marta i Jordi des de Ubud.


3 comentaris:

  1. aixó de poguer veure el Barça aqui es un luxe
    que no t`esperaves, no? i poguer guanyar
    encara més,
    aqui tots estem bè i ens feu molta enveja de poguer comptemplar aquestes vistes

    records de tots i fins aviat

    ResponElimina
  2. Molt be parelleta, ja veiem que us podem deixar sols pel mòn!! ara si...el barça que no falti.
    les fotos són molt xules i sembla un lloc espectacular. a disfruar-ho, i d'aqui poc a tumbar-se i a relaxar-se que ja us toca.

    apali, molts records i una abraçada ben forta.

    ResponElimina
  3. Hola a tots! Ja estem a les Gili, aixo si que es descansar! Relax, platja, peixos i menjar molt!

    MONTSE i JOSEP: Bones papis!!!si la veritat que va ser un luxe veure guanyar el barca desde tan lluny!!!aqui estem molt be!!els paisatges son de pelicula, aviat ens veiem!!petonets de part del vostre fill i la Marta!!

    LLUIS i NURIA: Bones nens, aqui molt be com veieu a les fotos!! ens ho estem passant genial, i els peixos son brutals, ara ja estem relaxant-nos el que hem suat fins ara. Petons, ens veiem aviat!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...