Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

dilluns, 13 d’agost del 2012

Dia 1: Ha arribat el gran dia! Marxem a Indonesia!

Selamat pagi!!

Per fi ha arribat el moment! Semblava que quedava molt lluny aquell dia de març quan estàvem davant l'ordinador i vam prémer a confirmar una reserva de bitllets d'avió que ens portaria molt lluny de casa, al cap de 5 mesos.

Doncs aquests 5 mesos ja han passat, i ara mateix, amb les maletes fetes, tots els preparatius enllestits, i  havent revisat mil vegades que hem agafat passaports, dòlars, targetes de reserva dels vols i els diferents tours i hotels, ja poder tancar la nostra caseta amb clau, i despedir-nos-en fins d'aquí a 18 dies!!

Maletes a punt? OK! Documents a punt? OK! Nervis a punt? OK! Doncs ja ho tenim tot! Ja podem marxar cap a l'aeroport! D'aquí a poc més de 15 minuts ens passaran a recollir els pares de la Marta, i un cop tancada la porta, i posant rumb al cotxe cap a Barcelona, haurà començat la nostre "gran" aventura, que ens durà a terres asàtiques, on mai hem estat, i que ens fa molta il.lusió descobrir.

Demà esperem poder escriure alguna coseta des de la capital d'Indonesia, Jakarta!!!



Fins demà! Dadah!

Marta i Jordi, a punt d'agafar el vol direcció Indonesia!


2 comentaris:

  1. Guapos, quina bona pinta de viatge! Uff! Us ho passareu genial! Mil petonets i esperem noticies ben aviadet!

    Eli

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones cosinetaaaa!!!

      Aqui ja estem a punt de sopar, i a dormir que ens esperen tres dies per flipar, dormint a la selva en una barqueta!!! aixi que ja podem agafar forces!!
      Si que sera genial, una abracada i molts records!!!

      anirem posant coses del web quan tornem!!!

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...