Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

dimarts, 16 d’agost del 2011

Dia 1: Lima i ruta cap a Paracas

Bona tarda des de Peru! Allà segurament ja deveu estar a punt de fer nonetes!

Les últimes 30 h. han estat d'allò més intenses! Primer la Marta que histèrica ha hagut d'empassar-se la seva por a volar, com aquell que no vol la cosa, avió fns a Madrid, relativament tranquilet, i seguidament 11h de vol transoceànic, una mica mogudet, però per fi, a les 5:40 am. hora peruana, aterràvem a Lima.


Els tràmits de l'aduana s'han fet llargs, i per "colmo", a la sortida, tenen un sistema molt rudimentari per revisar equipatges, has d'apretar un botonet, i si et surt llumeta verda, cap problema, però si surt llumeta vermella, et revisen l'equipatge. A que no sabeu de quin color ens ha sortit??... dons si... vermellet,  a passar control altre vegada!

Com aquell que no vol la cosa ja hem passat l'aduana i a la sortida, com si fossim gent important, ens esperava el Manuel, que seria el nostre guia, i en Miguel el xòfer!!! Això ja ho teníem contractat a través de l'agència Aventura en Paracas, que també ens gestionarà el tour de demà a les illes Ballestas. Com que no teníem gaire temps per dedicar a Lima, només 4 hores, vam creure que podría estar bé que un guia ens ensenyés el més important en aquest temps.

El primer de tot esmorzem un cafe amb llet i uns xurrus, mentre en Manuel ens va explicant com és la vida i els llocs més curiosos de Lima.
Ens han tingut 4 hores voltant per la ciutat, i podem dir que és certa la fama que té de cuitat trista i lletja. Hem vistat la plaça d'armes on hi ha la catedral i la municipalidad, el palau de la inquisició, l'esglèsia de San Francisco de Asís, i les seves catacumbes. Finalment el parc de l'amor i les vistes dels penyasegats de Miraflores.



A les 12:30 hora local, ja erem a la "terrapuerto" de la companyia de busos Cruz del Sur, i després de varis merders amb els bitllets, que deien que la reserva estava mal feta, en Manuel ens ha donat un cop de mà, i a les 13:30 sortem de Lima en direcció a Paracas. El bus molt còmode, i el paissatge anava canviant d'urbanita a desèrtic. Després ha arribat un dels millors moments del día per mi (Marta) un dinar boníssim que ens han donat al bus!! Visca el menjar reescalfat dels transports públics!


Despres de 3,5 h de viatge, ja sóm a Paracas, en un hotelet molt correcte, Hotel Brisas de la Bahia, bon preu, tot molt net, amb una habitació molt acolorida, aigua calenta, i vistes a la bahia de Paracas. Després hem donat una volta pel passeig mirant la posta de sol amb les barquinyoles. Ara us escrivin des de l'hotel, amb l'amo aquí darrera que està mirant el Chapolín Colorado, i es fot un tips de riure.... en fi!


Familia i amics, estem molt bé!! Gràcies per preocuparvos per les meves pors a l'avió, però ara ja està passat i tot perfecte. Demà visitarem les Illes Ballestes, i  la Reserva de Paracas. Molts petons, i fins aviat!

I acabem el dia, a l'altre punt del mon, a punt d'anar a fer una pizza, i provem per primera vegada la Cuzqueña!


Marta i Jordi, des de Paracas.


4 comentaris:

  1. Guapos, estic molt contenta que desprès de tots els nervis que heu passsat estigueu gaudint d'aquesta aventura única. Us veig molt guapos en les fotos, bé que us haig de dir si em teniu el cor robat!!
    Cosinet, cuideu-vos molt i a disfrutar!!!us anire seguint la pista des de Girona. Una gran abraçada i molts petons desde Girona.
    Elisabet

    ResponElimina
  2. Hola cosineta!! Estem molt contents que ens hagis escrit, ens fa molta il.lusió poder rebre noticies vostres de de l'altre punta del món! A nosaltres també ens tens el cor robat, saps que ets una de les meves cosinetes preferides! Estem carregant molt les piles per poder disfrutar a tope en el teu casament! Petons a tu i a en Manel!

    ResponElimina
  3. OOhhhhh!! Declaració d´amor de cosinets virtual!! Me n´alegro que ja estigueu a Peru i tot estigui anant bé!! Quina enveja que feu, tireu moltes fotos!!

    ResponElimina
  4. Bones,
    Ja veiem que el reportatge acaba menjant, aixo vol dir que tot va be.
    Molts petons

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...