Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

dimecres, 3 d’agost del 2011

La ruta... "El camino del Gringo"

"El camino del Gringo" si senyor! aquesta és la nostra ruta, i com el seu nom indica, també és la que fan la majoria de turistes que visiten Perú. Vam voler buscar rutes o visites alternetives, però realment, moltes de les maravelles d'aquest país es concentren en aquest camí, així que apa! com xaiets amb la multitud! encara que esperem poder trobar alguns raconets una mica més oblidats de les càmeres i els "gringos".

El plan és anar baixant per la costa, des de Lima, poder veure la part del desert, la reserva de Paracas, l'Oasis de Huacachina i les línies de Nazca. Després enfilarem cap a l'interior, on visitarem l'anomenada ciutat blanca d'Arequipa, i la Vall del Colca, arribant a Puno i el Llac Titicaca. Finalment ens dirigirem a la zona dels Andes, visitant Cusco i la Vall Sagrada dels Inques, i per acabar ens calçarem les botes per posar-nos en ruta per l'esperat Camí Inca i arribar fins la joia de Perú, el Machu Picchu. Fer la ruta en aquest sentit és la millor opció, ja que així el cos s'acostuma gradualment a l'altura, anant de la part costanera fins a la zona muntanyosa dels Andes.

Aquesta serà la nostra ruta:


          14 d'Agost: Agafem l'avió cap al Perú
          15 d'Agost: Arribada a Lima - Visita de la ciutat
          16 d'Agost: Visita Illes Ballestas i Reserva Nacional de Paracas
          17 d'Agost: Relax a l'Oasis de Huacachina.
          18 d'Agost: Linies de Nazca i Centres arqueològics de Nazca
          19 d'Agost: Ciutat d'Arequipa.
          20, 21 i 22 d'Agost: Tour a la Vall del Colca
          23 d'Agost: Illes del llac Titicaca.
          24 d'Agost: Ciutat de Puno
          25 d'Agost: Ruta de Puno a Cusco.
          26 i 27 d'Agost: Vall Sagrada dels Inques.
          28 al 31 d'Agost: CAMÍ INCA - MACHU PICCHU
          1 de Setembre: Visita Cusco.
          2 de Setembre: Agafem el vol de tornada.
          3 de Setembre: Dormim a caseta!

I bé, això és tot amics! Aquesta serà la nostre ruta durant les 3 setmanes que estarem al Perú!

1 comentari:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...