Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

divendres, 12 d’agost del 2011

Ja tenim fet el farcellet!!

Avui hem fet honor al nom d'aquest blog, i és que ja tenim les maletes fetes!!!

Fer les maletes és un moment important, especial, els nervis del que ens espera ja comencen a aparèixer, i entre respalls de dents i piles de mitjons, s'amagen moltes sensacions dificils d'explicar, però una cosa és certa, el dia ja ha arribat, i per tant ens hem de posar les piles per deixar-ho tot enllestit.

Després de fer les llargues llistes de rigor per no deixar-nos res, i haver anar a comprar al Decathlon i la farmàcia les últimes coses que ens feien falta, arriba el moment de decidir quines coses seràn les que formaran part del nostre viatge i la nostre vida els pròxims 18 dies.

El que d'entrada sembla una tasca fàcil, i que de manera romanticona deiem que fer les maletes és un moment màgic, es pot convertir en una veritable "misión imposible"! Hem començat a fer piles i piles de coses per endur-nos, i a posar-ho tot ben posadet sobre el sofà, fins que de cop, el sofà ha desaparegut! i hem vist clar que no seria tan fàcil fer-ho entrar tot a la motxilla. Aquí us ensenyem com ha quedat el nostre sofà:


Apa, i ara a veure qui ho fa entrar tot! Hem començat molt valents, i després del primer intent, hem hagut de treure-ho tot de la motxilla, ja que l'hem emplenat tota, però encara quedaven coses fora... no anem pas bé! Així que tot fora i a tornar-ho a intentar, però en el nosre cas, a la segona va la vençuda! ara sí ja ho tenim a punt, tot i que hem hagut d'incrementar el nombre de maletes inicials... la gran motxilla que ens ha deixat l'Anna, ha tingut motxilletes petites, i aquest ha estat el resultat final:


Ara sí, ja ho tenim pràcticament tot llest, els inques ens esperen, marxem al PERÚ!!!


4 comentaris:

  1. Jo crec que hi cabria dins d'una d'aquestes maletes!! :D

    ResponElimina
  2. Ei Mery!!! Jo crec que si eh, si et treiem les potes com a les Nancy, i les posem per alguna butxaca, segur que pots cabre-hi! Ja ens agraderia qeu poguessis venir també!!! Molts petons germanets! T'estimo! Fins la tornmada!!!

    ResponElimina
  3. Estic intrigat .... El coixí del Barça de la primera foto a la esquerra també us l'emporteu???

    ResponElimina
  4. El coixí del barça al final s'ha quedat a casa, tot i que ell volia venir tan si com no... aquests del barça són del morro fort... però algú havia de viglar el peixos... ejjeje Petons!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...